ВИНЕНИ ТУРОВЕ 2023

Скъпи ценители на виното и пътешествията,

Време е да погледнем смело напред към 2023г.. Виното и ювелирно създадените пътувания за нас са не просто бизнес, а страст. С настоящите преживявания Ви предлагаме един оригинален прочит какво още може да представлява винено-кулинарният туризъм.

Виното е част от културната идентичност на България. Нашите предложения, от Дунавския бряг до Южен Сакар и от Черно море до Мелник, ще отговорят на всеки вкус. Към винения акцент добавяме и активности като колоездене и леки преходи, гурме и кулинария, по-слабо известни забележителности и други. Ще имате и възможност да се превъплътите за кратко в ролята на уайнмейкър и да купажирате свое вино, да се включите в забавни обучения и дегустации, а също и разнообразни игри. Вниманието ни ще бъде насочено към забележителни малки и средни, предимно бутикови и семейни изби. И нещо повече – отново ще излезем отвъд границите на България, за да посетим няколко много атрактивни винено-кулинарни дестинации – интересната и внушителна Сицилия, слънчевата и обичана Португалия, близката и непозната Румъния. Вижте и календара с преживяванията: Via Vino 2023

Пътувайки в малки групи, които ще бъдат водени лично от мен, Вие ще имате шанса да се срещнете с хората „зад етикетите“, да създадете полезни познанства с други винени съмишленици, да се отърсите от неприятните емоции, натрупани през изминалите месеци, както и да закупите от първа ръка вино на преференциални цени. Вашето пътуване е и средство да подкрепите същинския малък български бизнес и се осъществява с лицензиран туроператор. Преживяванията ни са създадени за всеки, който иска да опита и научи нещо ново и интересно, и да се позабaвлява. Не нужно човек да е сомелиер или винен експерт, за да избере винено-кулинарно преживяване! 

Наред с това съм на разположение за всякакви корпоративни събития на винена тематика за Вас, Вашите колеги и/или приятели – организиране на игри, водене на дегустации, занимателни обучения и т.н..

Заявете своя интерес сега. Споделете с приятели и посочете дата по Ваш избор!

Очаквам Ви!

Ивайло Катерски,

винен експерт (WSET Level 3 certified) и лицензиран гид,

председател на УС на Българска асоциация на винените професионалисти (БАВП)