19.06.2020 Вино с щипка приключение

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Скъпи ценители на виното и пътешествията,

Време е да погледнем смело напред. Виното и ювелирно създадените пътувания за нас са не просто бизнес, а страст. С настоящите уикенд преживявания из България, ние, от Виа Вино и Зиг-Заг Холидейз / Одисея-ин, Ви предлагаме един оригинален прочит какво още може да представлява виненият туризъм.

Виното е част от културната идентичност на България. Нашите предложения, от Дунавския бряг до Южен Сакар и от Черно море до Мелник, ще отговорят на всеки вкус. Към винения акцент добавяме и активности като колоездене и леки преходи, гурме и кулинария, по-слабо известни забележителности и други. Ще имате и възможност да се превъплътите за кратко в ролята на уайнмейкър и да купажирате свое вино, да се включите в забавни обучения и дегустации, разнообразни мероприятия покрай гроздобера. Вниманието ни ще бъде насочено към забележителни малки и средни, предимно бутикови и семейни изби. Пътувайки от София в малки групи – от 4 до 12 души – Вие ще имате шанса да се срещнете лично с хората „зад етикетите“, да създадете полезни и весели познанства с други винени съмишленици, да се отърсите от неприятните емоции, натрупани през изминалите месеци, както и да закупите от първа ръка вино на преференциални цени, в компанията на г-н Ивайло Катерски, винен експерт (WSET Level 3 Award in Wines certified) и лицензиран екскурзовод. Вашето пътуване е и средство да подкрепите същинския малък български бизнес.

Разгледайте подробно пътуванията ни в секция ВИНЕНИ ТУРОВЕ 2020, както и на следните линкове:

 

Заявете своя интерес сега! Споделете с приятели и посочете дата по Ваш избор.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Туровете се реализират с лицензиран туроператор – “Зиг Заг Холидейз” ЕООД, с адрес: София, бул. “Ал. Стамболийски” 20-В и Удостоверение за регистрация: 03591/ 2005 г. Подробности и форма за записвания ще намерите ТУК, а въпроси можете да изпращате и ТУК.

BG Wine Tours 2020

 

Salla 2 Salla 3 IMG_1039 han_madona_falkovets OLYMPUS DIGITAL CAMERAЗаара 2IMG_0998  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_8282_DxOЗаара 1 lozq2 DSC_4066 Viber 1 IMG_3456 IMG_1083 IMG_0425 014 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_3051 IMG_1461 IMG_1161 IV_Varna_(98) IMAG5347 царев брод Salla  7G 1 Prisoe belogradchik 6  belogradchik 4 belogradchik 3 belogradchik 1 belogradchik 2